"CAR "AUTO- KOMIS & MYJNIA & TRANSPORT

Dane firmy
  • Nazwa firmy: "CAR "AUTO- KOMIS & MYJNIA & TRANSPORT
  • Miasto: Chełm Lubelski
  • Kod pocztowy: 22-100
Opis firmy

Auto Komis CAR Skup Sprzedaż Zamiana Raty Dziękujemy za odwiedzenie naszej nowej strony. Jako nowoczesna firma, chcemy dać Państwu możliwość pozostania w kontakcie z nami i z naszą ofertą. Jesteśmy młodą, prężnie rozwijającą się firmą działającą na polskim rynku motoryzacyjnym. Dzięki zdobytemu doświadczeniu jesteśmy w stanie oferować Państwu samochody, które przeszły nasze standardy jakości zakupu. Koncentrujemy się głównie na samochodach pochodzących z rynku niemieckiego oraz polskiego, ponieważ gwarancja pochodzenia, bezwypadkowość oraz bardzo dobry stan techniczny, to nie wszystkie ale najważniejsze elementy, na które kładziemy nacisk. Życzymy Państwu udanych zakupów, a my z naszej strony dołożymy wszelkich starań, aby zapewnić Państwu uśmiech, satysfakcję oraz radość z jazdy.

  • Ogółem
  • ocena 3 ocena 3 ocena 3 ocena ocena
  • Cena
  • ocena ocena ocena ocena ocena
  • Jakość
  • ocena ocena ocena ocena ocena
  • Czas
  • ocena ocena ocena ocena ocena
  • Kategorie:
  • Specjalizacje:
  • Fiat
  • Ilość opinii: 39

Komentarze

Dodaj komentarz
  • Nazwa użytkownika: Marta Oleśnicka
  • Data dodania: 2016-08-29 14:48:17

Dzień dobry. postanowiłam zajrzeć raz jeszcze na tę stronę ażeby zobaczyć czy jest jakiś odzew odnośnie mojej wyrażonej opinii. i jestem ponownie i raz jeszcze zawiedziona. Pan z którym kilka razy rozmawiałam przez telefon NA PEWNO mnie kojarzy bo dzwoniłam przez kilka dni (i rozmowy były z jednym i tym samym panem) dopytując o citroena C4 aż w końcu dotarłam na miejsce z Piotrkowa Trybunalskiego i ten pan dobrze wie, że kłamał odnośnie stanu technicznego. jaki on jest bardzo doby, super i nie ma się do czego doczepić... Może warto się przyznać że tak było i zakończymy temat? podany numer telefonu jest po co? teraz proponujecie zadawać pytania e-mailowo po co? radzę zamknąć tę stronę bo się kompromitujecie. i ja nie jestem konkurencją Waszą tylko niedoszłą klientką. po prostu może tak być. Próbujecie się usprawiedliwić , że każdy komentarz to ktoś z innego komisu - błazenada. a citroen C4 który wart był 10 tys. , obecnie 12 tys. jakoś nie sprzedany ? no szkoda bardzo a przecież na zdjęciach jest taki piękny. na zdjęciach. zresztą no jak każde Wasze auto.

  • Ogółem
  • ocena 1 ocena ocena ocena ocena
  • Cena
  • ocena ocena ocena ocena ocena
  • Jakość
  • ocena ocena ocena ocena ocena
  • Czas
  • ocena ocena ocena ocena ocena
  • Nazwa użytkownika: PAN OD C-MAX
  • Data dodania: 2016-08-27 10:26:18

MAJĄ SAME SAMOCHODY Z NIEMIEC I WŁAŚNIE NA MOJĄ KIESZEŃ A MYŚLĘ ŻE NA KIESZEŃ WIĘKSZOŚCI POLAKÓW,SZKODA ŻE NIE PRZYJMUJĄ AUT W ROZLICZENIU,MI SIĘ SPODOBAŁ C-MAX ZOSTAWIŁEM ZALICZKĘ POMOGLI MI SPRZEDAĆ MOJEGO GALAXY I KUPIŁEM A CZEKALI PONAD DWA TYGODNIE.ZAREJESTROWAŁEM NA DRUGI DZIEŃ I JUŻ JEŻDŻĘ KILKA TYGODNI MUSIAŁEM WYMIENIĆ ROZRZĄD ALE TO NORMALNE PRZY ZAKUPIE UŻYWANEGO SAMOCHODU

Zalety
  • MIŁA OBSŁUGA
  • Ogółem
  • ocena 5 ocena 5 ocena 5 ocena 5 ocena 5
  • Cena
  • ocena ocena ocena ocena ocena
  • Jakość
  • ocena ocena ocena ocena ocena
  • Czas
  • ocena ocena ocena ocena ocena
  • Nazwa użytkownika: CAR
  • Data dodania: 2016-08-26 21:38:45

CHĘTNY,ZAWIEDZIONY,ZNIECHECONA I ZAWIEDZIONA jest nam przykro że nie możemy w żaden sposób pomóc,ponieważ trzeba zostać naszym klientem.Ale dziekujemy naszej konkurencji za tak wyczerpujące komentarze.

Zalety
  • Pełna obsługa
Wady
  • Konkurencja
  • Ogółem
  • ocena 5 ocena 5 ocena 5 ocena 5 ocena 5
  • Cena
  • ocena ocena ocena ocena ocena
  • Jakość
  • ocena ocena ocena ocena ocena
  • Czas
  • ocena ocena ocena ocena ocena
  • Nazwa użytkownika: piotr
  • Data dodania: 2016-08-26 21:26:41

Polecam duży wybór samochodów.Wybrałem Alte i jestem zadowolony

Zalety
  • Oplacony
Wady
  • .
  • Ogółem
  • ocena 5 ocena 5 ocena 5 ocena 5 ocena 5
  • Cena
  • ocena ocena ocena ocena ocena
  • Jakość
  • ocena ocena ocena ocena ocena
  • Czas
  • ocena ocena ocena ocena ocena
  • Nazwa użytkownika: zniechęcona i zawiedziona
  • Data dodania: 2016-08-26 14:43:57

co to znaczy chętnie odpowie na e-mail? jest telefon podany na który można chyba dzwonić? więc dzwoniłam i co? same kłamstwa usłyszałam!!! chamstwo oczywiście.

Zalety
  • zero zalet.
Wady
  • kłamią.
  • Ogółem
  • ocena 1 ocena ocena ocena ocena
  • Cena
  • ocena ocena ocena ocena ocena
  • Jakość
  • ocena ocena ocena ocena ocena
  • Czas
  • ocena ocena ocena ocena ocena
  • Nazwa użytkownika: CAR
  • Data dodania: 2016-08-26 11:37:36

Witam jeżeli występuje jakiś problem nasza firma zawsze chętnie odpowie na państwa pytania i wspólnie rozwiąże.Prosimy kierować pod adres autokomiscar@op.pl Czekamy na prawdziwe opinie i dziękujemy setkom zadowolonych klientów

Zalety
  • -
Wady
  • -
  • Ogółem
  • ocena 5 ocena 5 ocena 5 ocena 5 ocena 5
  • Cena
  • ocena ocena ocena ocena ocena
  • Jakość
  • ocena ocena ocena ocena ocena
  • Czas
  • ocena ocena ocena ocena ocena
  • Nazwa użytkownika: ANNIA
  • Data dodania: 2016-08-26 11:29:51

Jestem zdziwiona tymi chamskimi komentarzami ja osobiście przekonałam się że obsługa jest bardzo miła,kupiłam Suzuki Alto którym jeżdżę już ponad miesiąc i jestem zadowolona Polecam

Zalety
  • dobra cena
Wady
  • brak
  • Ogółem
  • ocena 5 ocena 5 ocena 5 ocena 5 ocena 5
  • Cena
  • ocena ocena ocena ocena ocena
  • Jakość
  • ocena ocena ocena ocena ocena
  • Czas
  • ocena ocena ocena ocena ocena
  • Nazwa użytkownika: zawiedziony
  • Data dodania: 2016-08-26 08:46:41

No właśnie też miałem zwrócić wszystkim uwagę, że wszystkie reklamowane auta przez ten komis są właśnie w bardzo dobrym stanie. i niech ktoś powie czy to jest możliwe? no kłamią na potęgę.

  • Ogółem
  • ocena 1 ocena ocena ocena ocena
  • Cena
  • ocena ocena ocena ocena ocena
  • Jakość
  • ocena ocena ocena ocena ocena
  • Czas
  • ocena ocena ocena ocena ocena
  • Nazwa użytkownika: Chetny
  • Data dodania: 2016-08-25 23:33:42

Jestem w szoku, że nadal funkcjonujecie... brak słów. Najbardziej bawią mnie ogłoszenia, wszystkie takie same, że samochody super, dokumentacja, ubezpieczenia, powrót na tablicach (z allegro, każdy może takie kupić) jest to co najmniej żenujące.

Zalety
  • brak
  • Ogółem
  • ocena 1 ocena ocena ocena ocena
  • Cena
  • ocena ocena ocena ocena ocena
  • Jakość
  • ocena ocena ocena ocena ocena
  • Czas
  • ocena ocena ocena ocena ocena
  • Nazwa użytkownika: Marta Oleśnicka
  • Data dodania: 2016-08-10 11:37:59

Witam. Ja zmuszona jestem również wydać opinię negatywną. Przyjechałam do tego komisu po przebyciu przeszło 300 km po kilku wcześniejszych rozmowach telefonicznych z panem i zapewnieniach, że auto które mi się spodobało jest w bardzo dobrym stanie. Pytałam o wszystko i wszystko pan mówił, że jest okey, nawet maska która wydawała się na zdjęciu odstająca twierdził, że nie odstaje. Rzeczywistość okazała się dramatyczna. Maska odstawała, drzwi nierówne itd.widać, ze po przejściach auto a zdjęcia perfekcyjne. Sprzedawca wiedząc, że tyle km mamy do pokonania mógł określić realia auta (citroen C4) a nie wciskać kit i robić z ludzi głupich i ślepych. Ja wiem, że ludzie chcą auto sprzedać ale bez przesady. Pan podczas rozmów grzeczny, przekonujący ale uważajcie, bądźcie rozważni.

  • Ogółem
  • ocena 1 ocena ocena ocena ocena
  • Cena
  • ocena ocena ocena ocena ocena
  • Jakość
  • ocena ocena ocena ocena ocena
  • Czas
  • ocena ocena ocena ocena ocena
  • Nazwa użytkownika: CAR
  • Data dodania: 2016-06-30 14:28:07

....nie ważne jak mówią ważne że o nas mówią ...

  • Ogółem
  • ocena 5 ocena 5 ocena 5 ocena 5 ocena 5
  • Cena
  • ocena ocena ocena ocena ocena
  • Jakość
  • ocena ocena ocena ocena ocena
  • Czas
  • ocena ocena ocena ocena ocena
  • Nazwa użytkownika: JOANNA
  • Data dodania: 2016-06-29 13:03:33

Witam zakupiliśmy z mężem Vectrę jesteśmy bardzo zdziwieni zadzwoniliśmy że nie zatankowaliśmy i zabrakło nam benzyny a nie mamy jak dostać się do stacji bo nie jesteśmy z tego miasta to panowie z obsługi przyjechali w kilka minut zatankowali nam z kanistra i nawet nie chcieli żadnej opłaty także bardzo polecamy jedyny komis naprawdę godny uwagi jesteśmy pewni że kolejne auto również w firmie CAR zakupimy pomimo tego że mamy 500km.

Zalety
  • super obsługa
  • Ogółem
  • ocena 5 ocena 5 ocena 5 ocena 5 ocena 5
  • Cena
  • ocena ocena ocena ocena ocena
  • Jakość
  • ocena ocena ocena ocena ocena
  • Czas
  • ocena ocena ocena ocena ocena
  • Nazwa użytkownika: slawe
  • Data dodania: 2016-06-28 19:22:37

Aleksander opisz coś więcej jeżeli naprawdę tak bylo

  • Ogółem
  • ocena 1 ocena ocena ocena ocena
  • Cena
  • ocena ocena ocena ocena ocena
  • Jakość
  • ocena ocena ocena ocena ocena
  • Czas
  • ocena ocena ocena ocena ocena
  • Nazwa użytkownika: darek
  • Data dodania: 2016-06-28 19:17:16

Kupowałem w tym komisie dwa juz samochody,zawsze wszystko bylo dobrze jak auta jak i dokumenty! Jak mozna kupić bez dokumentów? To przecież kazdy wie że sie kupuje i sprawdza a jak coś nie ma to sie rezygnuje z zakupu.Także ktoś potwierdzam że coś kombinuje pisząc ze coś brakuje.A dlaczego nie odpisał co konretnie brakuje?Bo pewnie nawet nie doszło takiej sytuacji

Zalety
  • Dobre samochody
  • Ogółem
  • ocena 4 ocena 4 ocena 4 ocena 4 ocena
  • Cena
  • ocena ocena ocena ocena ocena
  • Jakość
  • ocena ocena ocena ocena ocena
  • Czas
  • ocena ocena ocena ocena ocena
  • Nazwa użytkownika: jan
  • Data dodania: 2016-06-28 16:47:35

Nie chce mi się wierzyć w te durnoty niektórzy piszą.Ja kupiłem samochód i dostałem wszystkie dokumenty.

  • Ogółem
  • ocena 1 ocena ocena ocena ocena
  • Cena
  • ocena ocena ocena ocena ocena
  • Jakość
  • ocena ocena ocena ocena ocena
  • Czas
  • ocena ocena ocena ocena ocena
  • Nazwa użytkownika: Aleksander
  • Data dodania: 2016-06-27 21:04:53

NIE POLECAM ! TWIERDZĄ, ŻE MAJA WSZYSTKIE DOKUMENTY A PO KUPNIE OKAZUJE SIĘ,ZE JEDNAK CZEGOŚ BRAKUJE. GROZBY PRZEZ TELEFON. KTO MOŻE NIECH UNIKA TEGO KOMISU. ŁADNIE POTRAFIĄ UBIERAĆ W SŁOWA I WYCHWALAĆ WSZYSTKO, A W RZECZYWISTOŚCI OKAZUJE SIĘ INACZEJ.

Zalety
  • -
Wady
  • - ŚCIEMA
  • Ogółem
  • ocena 1 ocena ocena ocena ocena
  • Cena
  • ocena ocena ocena ocena ocena
  • Jakość
  • ocena ocena ocena ocena ocena
  • Czas
  • ocena ocena ocena ocena ocena
  • Nazwa użytkownika: Do Dejw
  • Data dodania: 2016-06-19 22:25:44

Do DEJW tak jak ktoś już napisał jest 14dni na zgłoszenie do UC od daty kiedy ktoś zakupił samochód a urząd ma jeszcze kolejne 14 dni na wydanie dokumentu,także sprawdz kiedy auto wyjechało do kraju i wtedy będziesz wiedział czy ten komis już może mieć AKCYZĘ

  • Ogółem
  • ocena 1 ocena ocena ocena ocena
  • Cena
  • ocena ocena ocena ocena ocena
  • Jakość
  • ocena ocena ocena ocena ocena
  • Czas
  • ocena ocena ocena ocena ocena
  • Nazwa użytkownika: dejw
  • Data dodania: 2016-06-18 16:28:52

Jak można sprawdzić w UC? Ale sprzedający powinien miec akcyzę odrazu przy sprzedaży auta czyż nie ? Ja czekam juz 3dni i cisza..bo czekają na wycenę wysokości akcyzy

Zalety
  • -
Wady
  • -
  • Ogółem
  • ocena 1 ocena ocena ocena ocena
  • Cena
  • ocena ocena ocena ocena ocena
  • Jakość
  • ocena ocena ocena ocena ocena
  • Czas
  • ocena ocena ocena ocena ocena
  • Nazwa użytkownika: klijentela
  • Data dodania: 2016-06-18 15:54:51

Ludziska a czy sprawdziliście co jest najciekawsze ? Dlaczego tylko ten komis pozwala na wystawianie komentarzy ? Przecież w Chełmie jest 22 komisy a ilu handlarzy ? Żaden z tych komisów nie ma swojego profilu,bo się boją i tutaj należy się duża pochwała !!! A ile komisów jest bez nazwy ? A ile komisów zmienia adresy ?

  • Ogółem
  • ocena 1 ocena ocena ocena ocena
  • Cena
  • ocena ocena ocena ocena ocena
  • Jakość
  • ocena ocena ocena ocena ocena
  • Czas
  • ocena ocena ocena ocena ocena
  • Nazwa użytkownika: obsluga
  • Data dodania: 2016-06-18 15:42:39

Samochód wypolerowany piękny,czysty posprzątany,jak na używany.Technicznie bez zarzutu bo sprawdzone na stacji,obsługa miła a najważniejsze cena dogadana no i nigdzie nie muszę chodzić dostaliśmy fakturę nie musieliśmy za nią dopłacać tak jak w innym komisie na Rejowieckiej u takiego \"RUDEGO\" pana wkręcił nas że za to się dopłaca.Nawet przegląd nam zrobili w cenie.Ubezpieczenie też dostaliśmy bez żadnych dopłat.A akcyzę na @ dostaliśmy musieliśmy poczekać tak jak nam powiedzieli 3 dni.Ale mamy także \" DEJW\" nie wiem jak to u was wygląda ale myślę że przecież sami możecie sprawdzić ten UC

Zalety
  • duży wybór
  • Ogółem
  • ocena 5 ocena 5 ocena 5 ocena 5 ocena 5
  • Cena
  • ocena ocena ocena ocena ocena
  • Jakość
  • ocena ocena ocena ocena ocena
  • Czas
  • ocena ocena ocena ocena ocena
  • Nazwa użytkownika: Izba Celna BP
  • Data dodania: 2016-06-18 15:31:19

Strajk w Urzędzie Celnym jest można to sprawdzić obowiązkiem sprowadzającego jest zgłoszenie do UC w ciągu 14 dni od wjazdu do kraju.Proszę sprawdzić auto komisy z innych miast np Zamość tam sprzedawane auta są nie opłacone!!!

Zalety
  • Samochody opłacone gotowe do zarejestrowania!!!
  • Ogółem
  • ocena 5 ocena 5 ocena 5 ocena 5 ocena 5
  • Cena
  • ocena ocena ocena ocena ocena
  • Jakość
  • ocena ocena ocena ocena ocena
  • Czas
  • ocena ocena ocena ocena ocena
  • Nazwa użytkownika: Dejw
  • Data dodania: 2016-06-17 17:02:26

Czytając komentarze nie wiem co o tym myslec...kilka dni temu zakupilismy samochod i jest problem wlasnie z akcyzą..przez co nie mogę zarejestrować auta zasłaniają się strajkiem w UC, ale takie dokumenty powinny być już przy kupnie samochodu..jak rozwiązywaliście sprawy z oczekiwaniem na akcyzę ?

Zalety
  • -
Wady
  • AKCYZA AKCYZA AKCYZA
  • Ogółem
  • ocena 1 ocena ocena ocena ocena
  • Cena
  • ocena ocena ocena ocena ocena
  • Jakość
  • ocena ocena ocena ocena ocena
  • Czas
  • ocena ocena ocena ocena ocena
  • Nazwa użytkownika: Arek
  • Data dodania: 2016-06-17 14:34:01

Kupiony Hyundai Tucson wszystko dobrze się sprawuje

  • Ogółem
  • ocena 5 ocena 5 ocena 5 ocena 5 ocena 5
  • Cena
  • ocena ocena ocena ocena ocena
  • Jakość
  • ocena ocena ocena ocena ocena
  • Czas
  • ocena ocena ocena ocena ocena
  • Nazwa użytkownika: Marzena Krawczuk
  • Data dodania: 2016-06-16 20:27:42

Kupiłam świetne auto w dobrej cenie wszystko sprawnie stan extra tak jak mnie zapewniał Pan podczas rozmowy telefonicznej. Transakcja przebiegła bez zadnych komplikacji . Warto było przyjechać ponad 400 km . Aby poznać tak przewspanialych ludzi . Mam nadzieje że to nie ostatni mój zakup w tym komisie .Szczerze POLECAM wielki pozytyw

Zalety
  • Cena , obsługa , dobry kontakt, stan techniczny pojazdu, dobre podejście do klienta
  • Ogółem
  • ocena 5 ocena 5 ocena 5 ocena 5 ocena 5
  • Cena
  • ocena ocena ocena ocena ocena
  • Jakość
  • ocena ocena ocena ocena ocena
  • Czas
  • ocena ocena ocena ocena ocena
  • Nazwa użytkownika: józef
  • Data dodania: 2016-06-06 16:44:35

Dobry samochód sprawny fajni ludzie Rejowiecka 147

  • Ogółem
  • ocena 5 ocena 5 ocena 5 ocena 5 ocena 5
  • Cena
  • ocena ocena ocena ocena ocena
  • Jakość
  • ocena ocena ocena ocena ocena
  • Czas
  • ocena ocena ocena ocena ocena
  • Nazwa użytkownika: ja
  • Data dodania: 2016-06-04 10:05:36

adres ze strony komisu jest inny jak tutaj podany

  • Ogółem
  • ocena 1 ocena ocena ocena ocena
  • Cena
  • ocena ocena ocena ocena ocena
  • Jakość
  • ocena ocena ocena ocena ocena
  • Czas
  • ocena ocena ocena ocena ocena
  • Nazwa użytkownika: adam18
  • Data dodania: 2016-06-03 15:44:31

Kupiłem I30 sprawdziłem po numerze nadwozia w salonie przebieg i był oryginalny,poprosiłem o ścieżkę na stacji diagnostycznej podłączyłem pod komputer zmierzyłem miernikiem lakier wszystko się zgadzało.Sprzedawca nie zmuszał mnie do zakupu,to moja była decyzja że go kupiłem.Także polecam ten komis.Jestem zadowolony !!!

Zalety
  • samochód z kompletem dokumentów
  • Ogółem
  • ocena 5 ocena 5 ocena 5 ocena 5 ocena 5
  • Cena
  • ocena ocena ocena ocena ocena
  • Jakość
  • ocena ocena ocena ocena ocena
  • Czas
  • ocena ocena ocena ocena ocena
  • Nazwa użytkownika: car
  • Data dodania: 2016-06-02 14:50:40

Chełm jest małym miasteczkiem a konkurencja zbyt duża także kilka niepoprawnych komentarzy zawsze się znajdzie ale ilość zadowolonych klientów przewyższa te bzdury.Każdy może opisać nieprawdę.

  • Ogółem
  • ocena 5 ocena 5 ocena 5 ocena 5 ocena 5
  • Cena
  • ocena ocena ocena ocena ocena
  • Jakość
  • ocena ocena ocena ocena ocena
  • Czas
  • ocena ocena ocena ocena ocena
  • Nazwa użytkownika: sen
  • Data dodania: 2016-05-31 10:34:10

Ja zakupiłem samochód w komisie CAR i jestem bardzo zadowolony,tym nie zadowolonym przypominam że jest ciężko kupić używany samochód za połowę ceny rynkowej i żeby wyglądał jak nowy

  • Ogółem
  • ocena 1 ocena ocena ocena ocena
  • Cena
  • ocena ocena ocena ocena ocena
  • Jakość
  • ocena ocena ocena ocena ocena
  • Czas
  • ocena ocena ocena ocena ocena
  • Nazwa użytkownika: jack
  • Data dodania: 2016-05-31 10:24:40

Te wszystkie komentarze są ciekawe tylko kogo opisujecie skoro ten komis tam nie istnieje !!!

  • Ogółem
  • ocena 5 ocena 5 ocena 5 ocena 5 ocena 5
  • Cena
  • ocena ocena ocena ocena ocena
  • Jakość
  • ocena ocena ocena ocena ocena
  • Czas
  • ocena ocena ocena ocena ocena
  • Nazwa użytkownika: Petent
  • Data dodania: 2016-05-24 20:14:46

Jestem również zmuszony wystawić ocenę negatywną. Samochód całkowicie nie nadający się do użytkowania, pod sprzedaż \"podreperowany\" i pięknie wypolerowany i tyle. po pewnym czasie wychodzą wady ukryte samochodu bądź wady, które były, ale jak to fachowcy z owego komisu twierdzą: \'wystarczy podpiąć pod komputer, skasować błędy i po problemie\". Otóż nie! Samochód tam kupiony jest jednym wielkim problemem. Same naprawy wyniosły połowę wartości samochodu, ale to jeszcze nie koniec. Zgadzam się również z przedmówcami, że z dokumentami jest olbrzymi problem, co wiąże się z problemem odnośnie zarejestrowania samochodu. Nie pozostaje mi więc nic innego jak powiedzieć potencjalnym klientom, żeby omijać ten komis z daleka, no chyba że mają potem kolejne pieniądze odłożone na niemałe naprawy. O klientów i dobre imię trzeba dbać, niestety w tym przypadku właściciel ma to kolokwialnie mówiąc w dupie. NIE POLECAM! i przestrzegam.

Zalety
  • brak
Wady
  • dokumenty, stan techniczny pojazdu
  • Ogółem
  • ocena 1 ocena ocena ocena ocena
  • Cena
  • ocena ocena ocena ocena ocena
  • Jakość
  • ocena ocena ocena ocena ocena
  • Czas
  • ocena ocena ocena ocena ocena
  • Nazwa użytkownika: arkadiusz ksiazek
  • Data dodania: 2016-02-13 20:14:51

Mając na uwadze powyższe ,wzywam Pana do zaniechania umieszczania podobnych treści w przyszłości na którymkolwiek publicznym profilu działalności gospodarczej Pana Andrzej Skrzypy.Ponadto wzywam pana do tego ,by w terminie 7 dni od dnia otrzymania niniejszego pisma pod wymienionym wyżej pana wpisem z dnia 23.01 .2016 na portalu internetowym www.motoopinie.info umieścił pan oświadczenie JA ARKADIUSZ KSIAZEK OSWIADCZAM,IZ MOJ WPIS Z DNIA 23.O1.2016 UMIESZCZONY POD PROFILEM PRZEDSIĘBIORCY CAR AUTO-KOMIS&MYJNIA &TRANSPORT O TREŚCI ;OSZUST TO CO WYPISUJE NA STRONIE AUTOKOMISU TO BZDURA AUTA NIEPRZYGOTOWANE DO REJESTRACJI AKCYZA NIEOPŁACONA ZBYWA OSOBY PO ZAKUPIE I GROZI POBICIEM JAK SIĘ UPOMNISZ AKCYZA OPŁATA RECYKLINGOWA BEZ ODZEWU OMIJAJCIE TEN KOMIS Z DALEKA ZAŁAŻYŁEM SPRAWĘ W SĄDZIE JEST NIEZGODNY Z PRAWDĄ I NARUSZA DOBRA OSOBISTE WŁASCICIELA FIRMY PANA ANDZRZEJA SKRZYPY, ZA CO PRZEPRASZAM POTWIERDZAM ,ŻE PAN ANDRZEJ SKRZYPA WYSTAWIŁ WOBEC MNIE JAKO NABYWCY POJAZDU FAKTURĘ VAT-MARŻA ORAZ DOKONAŁ ZAPŁATY NALEŻNEGO PODATKU AKCYZOWEGO .ZOBOWIĄZUKE SIĘ ZANIECHAĆ UMIESZCZANIA PODOBNYCH WPISÓW W PRZYSZŁŚCI.ALE OPŁATA RECYKLINGOWA NIE ZOSTAŁA ZWRÓCONA DO KUPUJĄCEGO HEJ

Zalety
  • 00000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
  • Ogółem
  • ocena 1 ocena ocena ocena ocena
  • Cena
  • ocena ocena ocena ocena ocena
  • Jakość
  • ocena ocena ocena ocena ocena
  • Czas
  • ocena ocena ocena ocena ocena
  • Nazwa użytkownika: mk
  • Data dodania: 2016-01-30 15:18:18

A na jakiej ulicy kupiłeś ten samochód? Pod tym adresem nie ma komisu CAR. Wystawiasz opinie nie do tego komisu!!!

  • Ogółem
  • ocena 1 ocena ocena ocena ocena
  • Cena
  • ocena ocena ocena ocena ocena
  • Jakość
  • ocena ocena ocena ocena ocena
  • Czas
  • ocena ocena ocena ocena ocena
  • Nazwa użytkownika: Mariusz CH
  • Data dodania: 2016-01-24 17:41:49

Potwierdzam komentarze poprzedników. Ten człowiek to OSZUST i ZŁODZIEJ!!! Problemy z dokumentami( porzekręcane roczniki), a jego śliczne auta są niekompletne i mają mocno rasowane przebiegi.Nie wywiązuje się z danego słowa. Podejście do klienta fatalne. Ten sprzedawca nadaję się do trzepania wiśni w sadzie a nie handlowania autami. Jeżeli ktoś z Państwa czyta tę opinię i dalej zamierza kupić w tym komisie auto bo jest śliczne, to niech kupuje! Na pewno się zawiedzie! Pozdrawiam właściciela P. Skrzypa i życzę dalszych sukcesów w oszukiwaniu potencjalnych nabywców.

Zalety
  • żadnych!
Wady
  • tylko wady!
  • Ogółem
  • ocena 1 ocena ocena ocena ocena
  • Cena
  • ocena ocena ocena ocena ocena
  • Jakość
  • ocena ocena ocena ocena ocena
  • Czas
  • ocena ocena ocena ocena ocena
  • Nazwa użytkownika: arkadiusz książek
  • Data dodania: 2016-01-23 22:06:06

oszust to co wypisuje na stronie autokomisu to bzdura auta nieprzygotowane do rejestracji akcyza nieopłacona zbywa osoby po zakupie i grozi pobiciem jak się upomnisz akcyza opłata recyglingowa bez odzewu omijajcie ten komis z daleka założyłem sprawe w sądzie

Zalety
  • stan techniczny aut
Wady
  • akcyza opłata recyglingowa kontakt
  • Ogółem
  • ocena 1 ocena ocena ocena ocena
  • Cena
  • ocena ocena ocena ocena ocena
  • Jakość
  • ocena ocena ocena ocena ocena
  • Czas
  • ocena ocena ocena ocena ocena
  • Nazwa użytkownika: EK
  • Data dodania: 2015-12-09 09:31:40

UWAGA !!!!!!!!!!!!! Działa jak oszust, nie należy wierzyć w jego żadne słowo. Wulgarny i nieobliczalny.

  • Ogółem
  • ocena 1 ocena ocena ocena ocena
  • Cena
  • ocena ocena ocena ocena ocena
  • Jakość
  • ocena ocena ocena ocena ocena
  • Czas
  • ocena ocena ocena ocena ocena
  • Nazwa użytkownika: Marek
  • Data dodania: 2015-06-02 18:13:45

Sprostowanie do mojego komentarza poniżej . Te daty produkcji o których napisałem odnosiło się do szyb oczywiście . Pozdrawiam

  • Ogółem
  • ocena 1 ocena ocena ocena ocena
  • Cena
  • ocena ocena ocena ocena ocena
  • Jakość
  • ocena ocena ocena ocena ocena
  • Czas
  • ocena ocena ocena ocena ocena
  • Nazwa użytkownika: Marek
  • Data dodania: 2015-06-02 18:06:05

Potwierdzam poprzednią opinię - katastrofa , klient to wróg natręt . Odpowiedzi na pytania nieuprzejme i nic nie mówiące . Większość samochodów mają różne daty produkcji - po moim pytaniu dlaczego - odpowiedz niemiłych panów chyba kamień wybił .Nie polecam nikomu ten komis proszę omijać z daleka .

  • Ogółem
  • ocena 1 ocena ocena ocena ocena
  • Cena
  • ocena ocena ocena ocena ocena
  • Jakość
  • ocena ocena ocena ocena ocena
  • Czas
  • ocena ocena ocena ocena ocena
  • Nazwa użytkownika: generał
  • Data dodania: 2012-12-08 11:41:44

Za rozmowe telefoniczna gdzie stwierdziłem ze 2 ogladane samochody przezemnie były niedawno malowane mowa o audi a3 które sa pomalowane ewidentnie ale bardzo ładnie.Zostałem wyzwany od wiesniaków i nieuprzejmie sklety.Auta sprzedawane w tym komisie sa malowane ale pieknie opisywane,Uprzejmie prosze kupujacych o rozważne ogladanie i dobre zastanowienie sie oraz sprawdzenie na stacji djagnostycznej autka któro sobie wybierzecie aby wasz wybór nie okazał sie totalna wpadka.Samochody sa tam nie dokonca w takim stanie technicznym jaki jest opisywany przez włascicieli.miłych zakupów bo ja i nikt z moich znajomych nie kupi tam samochodu.Nie jest nas stac na naprawy tych aut.

Wady
  • Fatalna obsługa.Potrafia ładnie dobierac słowa w nieprawde.Ale lepiej nic sie nie odzywac gdyż jakakolwiek wzmianka o stanie technicznym jakiegokolwiek autka moze sie skonczyc bardzo nie miła odpowiedzia bądż też wyzywaniem.Prosze na to uważać podczas pobyty w tym miejscu!
  • Ogółem
  • ocena 1 ocena ocena ocena ocena
  • Cena
  • ocena ocena ocena ocena ocena
  • Jakość
  • ocena ocena ocena ocena ocena
  • Czas
  • ocena ocena ocena ocena ocena

Lokalizacja firmy na mapie